Opzoek naar een postdoos? Bestel dan bij uw dozenleverancier Dozenlatenmaken.nl!

Bent u opzoek naar een postdoos om uw producten veilig mee te versturen? Dan bent u van harte welkom bij dozenlatenmaken.nl! Wij hebben een groot aanbod dozen in allerlei vormen, soorten en afmetingen. Waaronder postdozen die eenvoudig in de brievenbus passen. Specifieke afmeting nodig? Stel ze dan naar wens samen met onze dozen maker! Hiermee bent u verzekerd voor een veilige en nette transportwijze. U stelt een postdoos eenvoudig samen op onze website. Bekijk ons uitgebreide assortiment, diverse mogelijkheden en kwaliteiten. Wij leveren snel en zorgen dat uw producten veilig de wereld over kunnen worden verstuurd met een postdoos van dozenlatenmaken.nl!

Postdoos leverancier

Een postdoos is een praktische verpakking die u snel in elkaar kunt vouwen. Het zijn representatieve dozen die sterk en klein zijn, zodat ze gemakkelijk door een brievenbus passen. In de volksmond worden het ook wel verzenddozen of brievenbuspakketjes genoemd. Als u kleine artikelen wilt verzenden, dan scheelt het flink in de kosten door voor een postdoos te kiezen als verpakkingsmateriaal. Het zijn kleinere doosjes, waarover u minder verzendkosten betaalt. Het biedt door sterk karton stevigheid, waardoor uw producten beter beschermd blijven tijdens transport. Ideaal voor bijvoorbeeld sieraden, technologie en belangrijke papieren. Wellicht bent u opzoek naar een specifieke afmeting postdoos. Als extra optie bieden wij van dozenlatenmaken.nl u de mogelijkheid om zelf uw afmetingen samen te stellen. Daarbij is het belangrijk dat de doos niet hoger wordt dan de lengte, om de stevigheid te kunnen behouden. Een veelvoorkomende maat is bijvoorbeeld 300 x 200 x 150 mm. Onze postdozen zijn te bestellen vanaf 25 mm hoog. Tot 30 mm kunnen ze als postdoos worden verstuurd voor het voordelige tarief. Naast een eigen formaat, kunt u bij ons uw postdozen bovendien met eigen ontwerp laten bedrukken! Zo komen uw artikelen altijd stevig én gepersonaliseerd aan bij uw klanten. Dat geeft een extra luxe uitstraling bij ontvangst en zorgt voor herkenbaarheid. Wel zo gaaf toch?

Gemakkelijk en efficiënt postdozen versturen

Onze kartonnen postdozen zijn snel in vorm te brengen, te vullen en dicht te vouwen, dankzij de stevige scharnierenbodemkleppen en de vaste sluitklep. Ideaal voor webshops om kleine producten eenvoudig en snel mee te kunnen versturen. Onze brievenbus postdoos is ideaal vanwege de platte vorm, waardoor het gemakkelijk door iedere brievenbus heen past. Postdozen zijn daarom een ideale uitkomst om uw kleine producten met zorg mee te versturen naar uw klanten en relaties. Ontdek de vele mogelijkheden op onze website en ervaar het gemak van eigen afmetingen postdozen!

Voordelen postdoos bestellen bij dozenlatenmaken.nl:

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ideale verzenddoos voor kleine artikelen
  • In de kleuren wit of bruin
  • Kosten besparend
  • Leverbaar in bijna ieder formaat
  • Leverbaar in enkel of dubbel golfkarton
  • Met eigen bedrukking mogelijk
  • Praktisch ontwerp qua vouwen met vaste sluitklep
  • Snelle levertijden

Bestel daarom nu online uw ideale postdoos in bijna elk gewenst formaat! U bepaalt zelf de oplage en of u eventuele een eigen bedrukking wilt op uw verpakkingsmaterialen. Liever eerst persoonlijk advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze collega’s helpen u graag verder bij het samenstellen van de ideale postdozen voor u! Bezoek onze website daarom en ga gelijk van start met het samenstellen van uw postdozen: dozenlatenmaken.nl en/of bekijk ons grote assortiment aan verpakkingsmogelijkheden! dozenlatenmaken.nl uw dozen leverancier!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn