Ongediertebestrijding in Breda nodig voor mijn bedrijf

Ik ben een ondernemer en voorkoop al mijn artikelen online. Al mijn artikelen zijn opgeslagen in een magazijn op een bedrijfsterrein in Breda. Veel onderdelen van de bedrijfsvoering heb ik laten uitbesteden, waardoor ik zonder personeel kan werken. Een aantal weken geleden zag ik dat er geknaagd was aan een van de dozen waarin ik artikelen heb opgeslagen. Normaal sla ik de artikelen netjes op in plastic dozen op stellingen, maar soms laat ik mijn nieuwe voorraad nog even apart staan totdat ik tijd heb om alles netjes op te ruimen. Ik kon mij niet herinneren of de doos zo was binnengekomen, misschien had ik dit over het hoofd gezien. Ik controleerde alle dozen, maar alleen aan deze doos was geknaagd. Een paar dagen later zag ik dat een andere doos ook sporen had en ik dacht meteen aan muizen. Ik verkoop geen etenswaren, maar koop wel in bij leveranciers die dit doen. Misschien waren er wat resten overgebleven in die doos. Het leek mij dus niet nodig om direct ongediertebestrijding in Breda te zoeken, want ik had niet het idee dat mijn magazijn aantrekkelijk voor muizen was. Ik controleerde alles nog een extra keer en gooide de dozen van deze leverancier weg. Op een bedrijventerrein heb je veel verschillende bedrijven en ben je ook afhankelijk van de bedrijven om je heen. Ook al doe ik veel om muizen te voorkomen, als een ander dat niet doet, dan kan je toch last van ze hebben. Ik merkte helaas dat de muizen terugkwamen en besprak met andere bedrijven om voor ongediertebestrijding in Breda te bellen. Niet iedereen onderkende het probleem en ik besloot om zelf ongediertebestrijding in Breda te zoeken.

Bedrijven kunnen voor ongediertebestrijding in Breda ook terecht bij beestjeskwijt.nl

Toen ik het probleem thuis met mijn vrouw besprak, zei ze dat haar broer voor ongediertebestrijding in Breda beestjeskwijt.nl had gebruikt. Hij had geen probleem met muizen, maar met houtworm, maar muizen konden ze ook aanpakken. Ik belde mijn schoonbroer op en hij vertelde mij dat dit bedrijf erg goed werk bij hem had gedaan en waarschijnlijk mij ook kon helpen. Ik nam contact met ze op om te zien of ze ook ongediertebestrijding in Breda voor bedrijven deden en gelukkig was dit het geval. Later in die weken kwamen ze langs om de situatie te beoordelen. Bij mij was het probleem gelukkig niet heel groot, maar ik maakte me wel zorgen over de toekomst. Ik wil niet dat mijn producten beschadigd raken en dat ik producten moet weggooien vanwege muizen. De bestrijder vertelde mij dat hij vallen zou plaatsen dat hij dacht dat mijn probleem snel verholpen zou zijn. Hij zou een week later weer terugkomen om alle vallen te controleren en indien nodig meer actie ondernemen. Een week later bleek dat er maar een muis was gevonden. Voor de zekerheid besprak hij het probleem ook met mijn buren, die ook actie ondernamen.

  • Voor ongediertebestrijding in Breda is dit bedrijf een goede keuze
  • Ze weten precies wat ze moeten doen om het probleem op te lossen
  • Kunnen een preventieplan opstellen
  • Werken secuur en procesmatig
  • Komen langs op de tijdstippen die uitkomen

Beestjeskwijt.nl

Beestjeskwijt.nl heeft mij niet alleen goed geholpen met het verwijderen van de muizen, maar hielpen mij ook om een preventieplan op te stellen. Ze komen regelmatig de vallen controleren en indien nodig ondernemen ze meer actie. Sinds ik last had van dit probleem heb ik geen muis meer gezien en zijn mijn producten veilig. Als je voor je bedrijf ongediertebestrijding in Breda zoekt, dan is beestjeskwijt.nl een goede partner.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn