Letselschade whiplash opgelopen?

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje, dat zullen veel mensen met opgelopen letselschade whiplash kunnen beamen. De gevolgen van een ongeluk vallen soms mee, maar in andere gevallen is de schade die je oploopt door een ongeluk minder goed te overzien. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een whiplash kan dit grote gevolgen hebben voor de cognitieve functies van het slachtoffer. Schade aan het lichaam, zoals letselschade whiplash kan een zware last zijn, zowel fysiek als emotioneel. Ook maak je veel kosten, bijvoorbeeld aan zorg maar denk ook aan gederfde inkomsten van werk. Het gevolg is vaak dat mensen die letselschade oplopen het lastig vinden om overzicht te kunnen houden en de zaken op een rijtje te kunnen zetten. Het is in dat geval prettig om een advocaat bij je zijde te hebben, met name als je zeker bent of vermoed dat een ander aansprakelijk is voor de schade die jij hebt opgelopen.

Waarom een advocaat bij letselschade whiplash?

De redenen om een advocaat in te zetten bij letselschade whiplash zijn:

  • Goed op de hoogte geraken van jouw rechtspositie
  • Al je juridische vragen kunnen stellen aan een specialist
  • Iemand hebben die aan jouw kant staat en je kan helpen orde op zaken te stellen
  • Iemand hebben die eventueel voor jou kan onderhandelen
  • Iemand hebben die, als het moet, voor jou kan procederen

Er zijn verschillende momenten waarop letseschade whiplash kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsongeval of een verkeersongeval. De verantwoordelijkheid kan dan bij een ander liggen. Een goede advocaat vecht met jou door om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk de schadevergoeding krijgt die je verdient. Kies daarom  in het geval van letselschade whiplash voor een advocaat die zich specialiseert in letselschade en verzekeringsrecht. Een kantoor dat zich hier bijvoorbeeld in specialiseert is Camps Advocatuur. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Enschede. Er zijn twee advocaten werkzaam die echte doorzetters zijn en alles op alles zetten als dat nodig is. Dit advocatenkantoor treedt alleen op voor slachtoffers en heeft hier dan ook ruime ervaring mee.

Advocaat letselschade kosten

Heeft u letselschade whiplash opgelopen en bent u bang dat de kosten voor een advocaat zeer snel zullen oplopen? Probeer dan toch eens in overleg te gaan met een advocaat, om te vragen wat er nu mogelijk. is. Neem bijvoorbeeld contact op met Camps Advocatuur. In sommige letselschadezaken kunnen zij, in overleg met de Orde van Advocaten, ook op no cure no pay basis werken. Ook geldt dat wanneer de aansprakelijkheid van de wederpartij erkent wordt, de WA-verzekeraar de kosten van de advocaat betaalt. Dit is omdat deze kosten dan onder het begrip schade vallen. Schroom dus niet om contact op te nemen met een letselschade advocaat wanneer er sprake is van letselschade whiplash omdat u bang bent dat de kosten erg hoog uitvallen.

Heeft u geen letselschade whiplash, maar heeft u wel een andere verzekeringszaak? Of heeft u een erfrechtelijke zaak waar u niet uitkomt? Ook dan kunt u contact opnemen met de advocaten van Camps Advocatuur. Zij kunnen u begeleiden en bijstaan in de juridische wereld. Met veel specialistische kennis en een groot netwerk kunnen ze vaak veel voor u betekenen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn