Klik pvc online bestellen

Voor mijn nieuwe huis wilde ik eigenlijk een houten vloer kopen, maar dit werd best wel duur omdat echt hout nu eenmaal kostbaar is om te produceren. Na lang nadenken besloot ik voor een goedkopere, maar net zo mooie optie te gaan, namelijk klik pvc van Lab 21. Dit is een nog redelijk nieuw fenomeen dat eigenlijk best wel lijkt op laminaat, maar dan net ietsje luxer is. Laminaat maakt namelijk best veel geluid als je erop loopt, het is een stuk harder qua materiaal dan klik pvc, terwijl de tweede gemaakt is van een soort kunststof dat meer demping geeft als je loopt. Dit vond ik eigenlijk het belangrijkste verschil tussen laminaat en een pvc vloer. Ik draag namelijk veel hakken en heb geen zin om de hele dag zo’n herrie te maken als ik in mijn huis rondloop. Daar zouden bovendien de buren niet blij mee zijn denk ik. En dus koos ik voor een hele mooie pvc vloer, zowel in de woonkamer als de keuken. Dit type vloer is namelijk vochtbestendig, dus je kunt hem gerust in de keuken gebruiken. Als je tijdens het koken eten of vloeistof morst op de vloer is dit zeer gemakkelijk schoon te maken. Het is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens heel erg praktisch. Zeker in de keuken is het namelijk heel belangrijk dat het gemakkelijk schoon te houden is, en aangezien ik nogal van koken hou wilde ik een hele praktische vloer in de keuken.

Klik pvc in alle kleuren 

Als je besloten hebt voor een pvc vloer te gaan kan ik je de website van Lab 21 zeker aanraden. Dit is namelijk waar ik mijn Klik pvc online bestelleneigen klik pvc heb besteld, en ik ben zeer tevreden over de service, en daarmee bedoel ik hoe snel het geleverd werd, hoe gemakkelijk het te bestellen was en natuurlijk de kwaliteit van de vloer. Bovendien hebben ze best wel een groot assortiment pvc vloeren op hun website staan, en dus kan denk ik iedereen een kleur vinden die past bij zijn of haar gewenste interieur. Ze hebben namelijk onder andere:

  • Pvc vloer Eiken Geborsteld Lichtgrijs
  • Pvc vloer Wtech Cream Oak
  • Pvc vloer Aged Oak
  • Pvc vloer Wood Go Fall Pine
  • Pvc vloer Double Smoked Oak

Elk van deze pvc vloeren heeft een andere kleurtint en andere nerf. Er zit vast iets tussen wat je mooi vind. Bovendien hebben ze van elk klik pvc zeer goede foto’s en kun je dus ook zonder hun showroom te bezoeken gemakkelijk een keuze maken.

Laminaat of pvc vloer?

Ik vond de keuze tussen laminaat en klik pvc gemakkelijk gemaakt. Laminaat maakt best veel geluid als je erop loopt, zeker als je hakken draagt, en een pvc vloer doet dat veel minder. Daarnaast kun je een pvc vloer veel makkelijker schoonmaken en is hij veel slijtvaster dan laminaat. Beide opties zijn makkelijk zelf te leggen, zeker voor de handige klusser. Met hulp van mijn vader heb ik het klik pvc in enkele uren gelegd, dit was inderdaad helemaal niet moeilijk. Maar als je er vragen over hebt kun je altijd bij Lab 21 terecht, ze voorzien je graag van tips en adviezen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn