Ik onderging hier reconnective healing

Een tijd geleden voelde ik me ineens helemaal niet goed meer. Ik wist niet wat er aan de hand was, maar ik had het idee dat ik iets aan mezelf moest gaan doen. Ik voelde mij namelijk altijd moe en ik had geen idee wat er toch eigenlijk met mij aan de hand was. Ik ben een keer naar de huisarts gegaan, maar die vertelde mij dat hij niets kon vinden wat mij zo moe zou kunnen maken. Vandaar dat ik maar eens een keer op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om mijn geluk elders te vinden. Ik ben toen een keer bij vrienden van mij te rade gegaan. Deze mensen hebben vroeger met dezelfde problemen geworsteld, maar zijn daar momenteel heel goed overheen gekomen. Ik wilde graag van hen weten wat hen zo goed geholpen had en allemaal vertelden zij mij dat zij gebruik hadden gemaakt van reconnective healing. Dat sprak mij meteen heel erg aan. Ik had nog nooit van reconnective healing gehoord, maar het woord klonk veelbelovend. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat reconnective healing precies was. Mijn vrienden vertelden mij er heel veel positieve verhalen over en ik was blij om dit allemaal van hen te horen. Al heel snel had ik in de gaten dat ik ook een keer moest gaan kijken of reconnective healing misschien ook iets voor mij was. Ik ben toen op zoek gegaan naar iemand die zich gespecialiseerd had in reconnective healing en al heel snel kwam ik toen terecht op de site van Special-Life.nl. Deze site sprak mij vanaf het eerste moment heel erg aan omdat men hier heel veel interessante informatie geeft over hoe je weer in contact kunt komen met je ziel. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik niet eens wist dat dit wel eens bij mij aan de orde zou kunnen zijn. Vandaar dat ik ook maar eens even een afspraak heb gemaakt bij deze specialist omdat ik mij hier graag wilde laten behandelen.

Ik heb heel veel baat gehad bij reconnective healing

Toen ik eenmaal contact opnam met Marcel Voermans werd ik meteen heel vriendelijk door deze man te woord gestaan. Ik kreeg te horen dat ik al op heel korte termijn langs zou kunnen komen voor reconnective healing omdat hij het helemaal niet druk had. Dat was heel prettig voor mij en ik ben daarom ook nog diezelfde week een keer bij hem langsgegaan. Ik vond Marcel een heel integere man en hij had heel veel oor voor wat ik hem vertelde. Hij zei mij dat ik waarschijnlijk heel veel baat zou kunnen hebben bij reconnective healing en hij heeft mij daarom ook meteen uitgelegd waarom. Ik had waarschijnlijk geen contact meer met mijn zielen daar konden we aan gaan werken. Wanneer ik dit namelijk weer zou krijgen, zou het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam weer op gang kunnen worden gebracht. Dat zou ervoor zorgen dat ik mij weer energiek zou gaan voelen. Genoeg reden dus om snel met de eerste sessie te beginnen. Ik kan u zeggen dat ik al heel snel resultaat voelde.

Ik raad Marcel aan iedereen aan

Inmiddels heb ik een aantal sessies gehad en ik kan u zeggen dat ik daar heel erg veel aan gehad heb. Ik voel mij veel energieker en ik heb het idee meer in mijn kracht te staan. Kortom:

  • ik heb heel veel gehad aan deze sessies
  • Marcel wist bij mij de juiste snaar te raken
  • Ik voel mij heel veel energieker

Kijk even op de site Special Life van Marcel voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn