Het tuinontwerp voor u op maat gemaakt

Wilt u een tuinontwerp laten maken voor uw tuin? Dan kan dat bij Kok & Moree. Dit in Rotterdam gevestigde tuinontwerpbureau zorgt er voor u voor dat uw tuin een plaatje is. Het hebben van een mooie tuin heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het natuurlijk prettig voor uzelf om hier tijd in door te brengen. Maar ook de onderhoud van de tuin wordt een stuk makkelijker wanneer deze door een tuinontwerp van Kok & Moree netjes op orde is gebracht. Wanneer u er dan voor zorgt dat de tuin goed bijgehouden wordt, hoeft u zich nooit meer voor uw tuin te schamen. U kunt voor verschillende facetten bij dit bedrijf terecht.

  • Tuinadvies
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan

In het tuinontwerp dat u door Kok & Moree voor uw tuin laat opstellen kunt u al deze punten laten meenemen, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen te gaan voor tuinadvies of bijvoorbeeld alleen voor een beplantingsplan. Dit is helemaal aan u. Wilt u in een keer alles goed geregeld hebben voor uw tuin en dus ook een compleet tuinontwerp krijgen van Kok & Moree? Kies dan voor het totaalpakket. Zij zorgen er dan voor dat alles omtrent dit onderwerp voor u geregeld wordt en dat u zelf dus nergens meer over na hoeft te denken. Veel mensen onderschatten vaak hoeveel effect het juiste tuinontwerp op uw tuin kan hebben. Zeker bij een kleine tuin kan dit een enorm verschil maken, maar ook bij een grote tuin kan het effect van een goed tuinontwerp het verschil maken tussen een grote tuin en een prachtige tuin. Hoe u hier invulling aan geeft is aan u. Net zoals bij de inrichting van uw huis heeft u vast bepaalde voorkeuren voor uw tuin. Bij Kok & Moree houden ze daar uiteraard rekening mee wanneer zij uw ontwerp in elkaar zetten.

Meer resultaat met het juiste tuinontwerp

Bij Kok & Moree werken ze met uiteenlopende soorten tuinen. Van zeer kleine tuinen tot hele grote, en alles wat daartussen zit. Er wordt vaak gedacht dat er geen ontwerpen voor kleine tuinen gemaakt kunnen worden, maar dit is zeker niet het geval. Ook voor kleine tuinen kunnen Kok & Moree voor een verbluffend resultaat zorgen. Misschien moeten we zelfs zeggen: juist voor een kleine tuin. Door voor het juiste tuinontwerp te kiezen is het mogelijk om uw tuin een stuk groter te laten lijken. Door gebruik te maken van de juiste lay-out en een goede inrichting daarvan kan een passend tuinontwerp u een tuin geven waar u veel tijd in wilt doorbrengen. Maak hier dan ook zeker gebruik van en neem vandaag nog contact op met Kok & Moree om de mogelijkheden die er zijn door te nemen. Voor het tuinontwerp kunt u kiezen uit verschillende soorten stijlen. Het is dus belangrijk dat u weet waar u ongeveer naar op zoek bent. Op die manier kunt u duidelijk met de werknemers van Kok & Moree overleggen over het resultaat waar u nar op zoek bent. Het is dan voor hen veel makkelijker om het tuinontwerp te maken die bij u past. Dit betekent ook dat u veel sneller kunt gaan genieten van het resultaat. Als u echt geen idee heeft dan is dat natuurlijk geen probleem. Zij laten u graag zien wat de opties zijn waar u uit kunt kiezen en hoe u dit in uw eigen tuin kunt toepassen. Hier kan iets meer tijd overheen gaan, maar uiteindelijk krijgt u waar u naar op zoek bent: een prachtig tuinontwerp om uw tuin om te toveren tot een sprookje.

De kosten van het tuinontwerp

Het is voor het doornemen van uw eisen en voorkeuren moeilijk om te zeggen hoeveel een tuinontwerp kiest. Dit is namelijk van een heleboel factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld wat u precies met de tuin wilt en welke middelen er nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen. Als u samen met Kok & Moree rond te tafel heeft gezet en er uit bent wat jullie willen dan sturen zij u uiteraard een offerte zodat u ook over de prijs kan nadenken. Gaat u akkoord met de opgegeven prijs? Dan gaan zij voor u aan de slag met het maken van het tuinontwerp. Tijdens dit proces zijn er natuurlijk nog een aantal momenten waarop alles met u wordt doorgenomen en u eventueel nog wijzigingen door kunt voeren. Bij Kok & Moree is het het belangrijkst dat u het tuinontwerp krijgt dat u wilt en dat u dus uiteindelijk echt kunt gaan genieten van uw tuin. Het kiezen voor een tuinontwerp is een meerwaarde voor uw tuin. Niet alleen krijgt u een plaats waar u van kunt genieten in de zomer door lekker in het zonnetje buiten te zitten. Ook in de winter kan er met het ontwerp natuurlijk voor gezorgd worden dat er nog genoeg moois is om naar te kijken. De werknemers van Kok & Moree hebben ruime ervaring en voldoende kennis op het gebied van het maken van ontwerpen voor tuinen om van uw tuin een plek te maken waar u met plezier komt. Wilt u dit ook voor uw tuin? Neem dan vandaag nog contact op met het bedrijf en bespreek met hen wat u voor ogen heeft. U kunt dan en vrijblijvende afspraak maken waarin alles met u besproken wordt en u een nog beter beeld krijgt van wat zij voor u kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn