Het scherm vervangen van mijn tablet

Ik heb het bewijs geleverd dat tablets en plavuizen vloeren geen vrienden zijn. Toen ik mijn tablet per ongeluk uit mijn handen liet glijden en die tijdens het koken op de plavuizen in de keuken kletterde was het scherm er zacht gezegd niet zo goed aan toe. Ik baalde als en stekker natuurlijk, want ik gebruik mijn tablet best vaak, zeker tijdens het koken. Ik wilde hem laten repareren en het scherm vervangen is het minste wat ik eraan kon laten doen. Ik heb toen via www.essalu.nl contact opgenomen met Essalu Computerservice. Ik kende dit bedrijf niet maar las dat ze heel bedreven zijn in het scherm vervangen van tablets en andere apparaten en daar zou ik wel mee geholpen zijn. Ik heb direct via de website contact met Essalu opgenomen en daarbij aangegeven dat ik door een onhandige beweging mijn tablet heb laten vallen en dat ik wil kijken of het scherm vervangen kan worden, zodat ik weer van mijn tablet gebruik kon maken. Al snel kreeg ik reactie terug dat een scherm vervangen geen enkel probleem zou zijn, maar dat het goed was om even te onderzoeken of alleen het scherm vervangen moest worden of dat er meer kapot zou zijn gegaan. Ik heb toen een afspraak gemaakt in Vlaardingen waar Essalu gevestigd is en daar ben ik met mijn tablet naar toe gegaan.

Het scherm vervangen in Vlaardingen

Eenmaal bij Essalu Computerservice aangekomen werd ik heel vriendelijk geholpen en daar hebben ze ook meteen geconstateerd dat de tablet een vervelende smak op de plavuizen vloer heeft gemaakt. Nu is hij plat op het scherm gevallen en dat heeft de schade grotendeels veroorzaakt. Ik heb er een hoes omheen zitten namelijk en als hij op de hoek gevallen zou zijn, dan was het misschien anders afgelopen. Aan de andere kant kan het juist door deze manier van vallen mogelijk zijn dat alleen het scherm vervangen voldoende is om de tablet weer in goede staat te krijgen. Gelukkig bleek dit ook het geval. De medewerker die bij mij Essalu hielp heeft de tablet goed nagekeken en hij zag niet direct problemen die veroorzaakt konden zijn door de val. Toen vroeg hij of ik het scherm wilde vervangen en daar heb ik direct ja op geantwoord. Ik wil de tablet graag nog enige tijd kunnen gebruiken en zou het zonde vinden als ik hem na één keer te laten vallen meteen moest afschrijven. Het scherm vervangen bleek geen enkel probleem te zijn en dat kon ook vrij snel gebeuren. Vakkundig is toen de reparatie uitgevoerd, waarbij het oude scherm is verwijderd en nogmaals goed is gekeken of de tablet alleen met het vervangen van het scherm kon volstaan. Vervolgens is het scherm vervangen en daarmee leek de tablet al snel weer als nieuw. Er is nog uitvoerig getest, om er zeker van te zijn dat de tablet zijn werk kan blijven doen en dat er geen blijvende schade is achtergebleven op de tablet. Ik heb toen de tablet na reparatie weer aan mij terug werd gegeven zelf ook nog even getest en ook ik zag verder geen enkel probleem meer.

De kosten vielen reuze mee

Ik had voor het vervangen van het scherm van mijn tablet wel de verwachting dat hier een behoorlijk prijskaartje aan zou hangen. Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het vervangen van een scherm, maar de hoogte hiervan viel mij persoonlijk best wel mee. Ik was in ieder geval heel blij dat mijn tablet zo snel weer gemaakt kon worden en inmiddels gebruik ik hem weer heel vaak in de keuken. Wel extra voorzichtig natuurlijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn