Goedkope mutsen tijdens de feestdagen

Zodra de feestdagen aan het einde van het jaar weer naderen is het voor elk bedrijf belangrijk dat de werknemers even in het zonnetje worden gezet. Veel bedrijven kiezen voor een kerstpakket, maar het is veel leuker om iets speciaals te doen. Kies bijvoorbeeld voor een wat persoonlijker cadeau door een leuk presentje te laten bedrukken met een leuke tekst. Dit kan zowel persoonlijk zijn als een algemene groet, maar het geeft blijk van persoonlijke erkentenis voor werk dat goed is uitgevoerd. Zorg er dus altijd voor dat uw werknemers zich gewaardeerd voelen. Hierdoor zullen ze zich ook in het nieuwe jaar weer voor 100% inzetten. Een van de vele cadeautjes waar u aan kunt denken is natuurlijk een leuke kerstmuts met een ludieke tekst erop. Heel leuk ook om tijdens de bedrijfsborrel uit te delen. U kunt hiervoor het beste goedkope mutsen inslaan en deze laten bedrukken. Goedkope mutsen komen in alle soorten en maten voor. Denk bijvoorbeeld aan de mooie klassieke kerstmuts in rood met een witte rand. Deze goedkope mutsen zijn al te koop voor 22 cent per muts! Zo goedkoop vindt u ze nergens anders. Wanneer u bestelt bij dereklameshop.nl kunt u rekenen op veel voordeel:

  • Een zeer groot assortiment
  • Snelle levering
  • Te koop in kleine en grote oplagen

Doordat u zelf kunt kiezen hoeveel goedkope mutsen u wilt kopen bent u nooit teveel geld kwijt voor goedkope mutsen die helemaal niet gebruikt gaan worden. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Het gaat er om dat u een leuk cadeau kunt geven, maar het hoeft allemaal niet te duur te worden. Bij uw bestelling heeft u twee mogelijkheden. U kunt eerst een offerte aanvragen voor de goedkope mutsen of u kunt meteen uw bestelling plaatsen. Soms is het verstandig om precies te horen of het mogelijk is om de gewenste opdruk toe te voegen. U kunt tijdens uw bestelling precies uw wensen op dit gebied aangeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorgeven van de hoeveelheid kleuren die u in de opdruk wilt gebruiken. Hoe minder kleuren hoe goedkoper het uiteindelijk gaat worden. Ook kunt u in de omschrijving aangeven wat u precies wilt. Hierdoor kan het cadeau heel persoonlijk worden gemaakt. De leuke goedkope mutsen zorgen zo echt voor wat extra feestvreugde.

Veel verschillende goedkope mutsen

Naast de klassieke kerstmuts in rood met wit is het ook leuk om een elfenmuts te kopen. Deze groen met witte muts doet het ook heel goed als cadeautje of voor een gezellig kerstfeestje. Dit model is zelfs leverbaar in groen, geel of zwart. U kunt dus ook gemakkelijk uw cadeau wat kleuriger maken. Er is meer dan genoeg keuze. Goedkope mutsen kunt u natuurlijk ook altijd als extraatje geven. Zodra u uw keuze heeft gemaakt uit de vele verschillende goedkope mutsen in het assortiment kunt u kiezen voor de gewenste verzendmethode. Hierbij kunt u denken aan de reguliere verzending. U betaalt dan 7,50, maar wanneer u uw producten graag heel snel in huis heeft is het ook mogelijk om te kiezen voor de express verzending. Voor 14,95 krijgt u al uw aankopen dan veel sneller thuisbezorgd. Deze optie is bijvoorbeeld heel goed wanneer u eigenlijk net wat te laat begonnen bent met de cadeautjes voor uw werknemers. Het is absoluut geen optie om helemaal niets te geven en daarom is een spoedlevering dan ook wel zo handig. Is uw bedrijf in België gevestigd? Ook dan kunt u gewoon de goedkope mutsen van uw keuze bestellen. U betaalt dan eenmalig 15 euro aan verzendkosten en krijgt uw bestelling snel toegestuurd. De producten staan allemaal weergegeven in de webshop, maar als u ze liever even in het echt komt bekijken dan kan dat ook. U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht op de vestiging in Hengelo. Hier is het ook goed mogelijk om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Ook voor vragen kunt u op deze locatie terecht bij de deskundige medewerkers. Nadat u online uw bestelling heeft geplaatst is het mogelijk om via meerdere methodes te betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal of PayPal. Op deze manier kunt u altijd wel een betaalmethode vinden die u het liefst gebruikt. De mooiste goedkope mutsen zijn dus heel voordelig te koop via dereklameshop.nl.

Een persoonlijke opdruk

Kies bij uw bestelling meteen voor de juiste bedrukking. Dit kan een logo of een leuke tekst zijn. Alles kan op de goedkope mutsen gedrukt worden. U kunt een grote hoeveelheid goedkope mutsen ook met allemaal dezelfde boodschap laten drukken. Heel leuk om iedereen op deze manier een fijne kerst te wensen en met z’n allen te proosten op het nieuwe jaar. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld verschillende namen te laten bedrukken. Met een mooie opdruk maakt u de goedkope mutsen helemaal af. Iedereen die voor u werkt zal het leuk vinden om een mooie muts cadeau te krijgen om samen helemaal in de kerstsfeer te komen. Laat het feestje dus maar beginnen met deze leuke goedkope mutsen! Bestel de mutsen van uw keuze snel online en geef daarbij meteen aan hoe u ze bedrukt wilt hebben. Door de snelle levering en de goede kwaliteit heeft u een top product om als cadeau weg te geven. De kerstmuts kan dan ook nog na het feestje goed gedragen worden. Zo komt iedereen meteen in de feeststemming voor de wintermaanden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn