ESTA aanvragen kind? Verplicht voor reizen naar Amerika!

ESTA aanvragen? Dat doe je bij ESTA USA! Wij vertellen je graag meer over wat je dient te weten als je met jouw kind op reis wilt naar Amerika. Wat jullie reisdoel ook is, zodra je Amerika binnenkomt, zelfs alleen voor een tussenlanding , dan dient jouw hele gezin – dus ook elk kind – in het bezit te zijn van een eigen ESTA. Een ESTA is een verblijfsdocument dat op basis van een paspoort wordt verstrekt. Met dit visum mag ieder maximaal 90 dagen verblijven in Amerika. Het is mogelijk om voor jouw hele gezin in één keer een ESTA aan te vragen, zodat het tijd bespaart. Ga ook goed voorbereid op reis met jouw kind en vraag ruim op tijd jullie ESTA aan!

ESTA aanvragen voor een kind

Gaat jullie reis binnenkort naar het continent Amerika? Dan dien je tijdig voor ieder meereizend persoon, ook kleine kinderen en baby’s, een ESTA aan te vragen. Dit is een cruciale stap in de voorbereiding, anders krijg je géén toegang tot het continent. Een ESTA is een officieel document dat je tot maximaal negentig dagen de toegang verleend tot Amerika. Aangezien je met jouw kind buiten Europa wilt reizen, heeft iedereen een eigen paspoort nodig – ook kleine kinderen. Een ESTA wordt daarom ook per persoon verleent op basis van het paspoort. Dit is de reden dat ook kinderen een ESTA aanvraag moeten indienen. Het is zeer eenvoudig om voor jouw hele gezin en eventueel andere meereizende mensen de aanvraag in één keer in te dienen. Verzamel alle paspoorten en je kunt beginnen. Met een halfuurtje ben je gemiddeld voor een familie klaar om de ESTA aanvraag af te ronden. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met het betreffende uitgiftebureau. De voorpret voor de reis kan nu eindelijk beginnen!

ESTA aanvragen voor kinderen samengevat:

  • Altijd verplicht om Amerika binnen te mogen reizen
  • Controleer de geldigheid van de paspoorten
  • Iedereen een eigen paspoort en dus ook ESTA aanvragen
  • Met een ESTA maximaal 90 dagen toegang
  • Voor meerdere mensen in eenmaal aanvragen, is mogelijk
  • Vraag ruim een maand voor de reis een ESTA aan

Termijn ESTA aanvraag

Als je op vakantie of reis gaat met jouw kind naar de andere kant van de wereld, het continent Amerika, dan is het verstandig om tijdig de ESTA aanvraag in te dienen. Wanneer je de aanvraag hebt ingediend, dien je online gelijk te voldoen. De aanvraag en betaling verlopen volledig in het Nederlands. In geval van onverwachte situaties, is het noodzakelijk dat je gelijk het vliegtuig pakt. Het laatste waar je dan aan denkt is een ESTA aanvraag indienen en daar vervolgens ook nog eens uren op moeten wachten. Het is daarom mogelijk om een spoed aanvraag in te dienen voor jou en jouw kind. De aanvraag wordt dan binnen 15 minuten in behandeling genomen. Geen spoedaanvraag ingediend, maar wel met iDeal betaald? Dan krijg je normaliter binnen 24 uur een reactie. Wij adviseren echter altijd om de aanvragen ruim een maand voor vertrek in te dienen. Als er iets niet in orde is, dan heb je nog voldoende tijd om dit te regelen. Denk hierbij aan het verlengen van een paspoort of andere documenten. Een tijdige aanvraag scheelt je een hoop zorgen. Of je nou voor een korte zakenreis, vakantie of doorreis naar Amerika gaat met jouw gezin, je krijgt alleen toegang met een ESTA. Zonder ESTA dus geen toegang! Wil je langer blijven dan 90 dagen, dan zijn hiervoor andere documenten aan te vragen. Bekijk onze website voor meer informatie: esta-aanvragen.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn