Email

Nagenoeg iedereen maakt tegenwoordig gebruik van internet en iedereen die dat doet, maakt gebruik van Email. Ook mensen die eigenlijk maar weinig met computers doen en er ook niet zo van houden om hier mee te werken, hebben toch een eigen mailadres, zodat ze digitale post kunnen ontvangen en versturen. Dat is ook erg belangrijk, want veel instanties en bedrijven gebruiken dit om je op de hoogte te houden van hun zaken en van zaken die voor jou belangrijk zijn. Natuurlijk is leven zonder Email nog wel mogelijk, maar het is gewoon toch wel heel erg handig om er wel gebruik van te maken. Je kunt je dan bijvoorbeeld inschrijven voor digitale nieuwsbrieven, zodat je altijd op de hoogte bent van aanbiedingen van jouw favoriete winkels. Of je kunt het ook gewoon alleen gebruik maken om in contact te blijven met andere mensen. Het fijne van digitaal werken, is dat je geen geld hoeft te betalen voor ieder mailtje dat je stuurt, terwijl je bij gewone post natuurlijk op ieder poststuk weer een postzegel moet plakken. Je kunt zo heel gemakkelijk iemand even een snel berichtje sturen naar één persoon of meteen hetzelfde bericht naar heel veel mensen tegelijk. Email maakt het contact houden met andere mensen dus een stuk eenvoudiger.

Hoe krijg je een Email adres?

Hoe kom je nu aan je eigen Email adres? Daarvoor zijn verschillende opties. In de eerste plaats kun je natuurlijk gebruik maken van het adres dat je automatisch van je internetprovider aangeboden krijgt. Waar je ook een internetabonnement afsluit, standaard krijg je daar een passend mailadres bij. Dat is natuurlijk heel handig, zo hoef je er geen extra handelingen voor te doen en ben je meteen voor iedereen online bereikbaar. Maar het heeft ook een sterk minpunt en dat ligt precies in het feit dat jouw.email verbonden is aan je provider. Want wat gebeurt er als jij overstapt naar een andere provider, omdat deze bijvoorbeeld betrouwbaarder is of voordeliger? Dan ben je dus meteen je mailadres kwijt. Je krijgt van je nieuwe internetprovider uiteraard ook weer een, maar dan moet je iedereen dus wel op de hoogte stellen dat je een nieuw adres hebt. Voordat je het weet vergeet je iemand of vergeet je het door te geven aan een instantie en loop je belangrijke berichten mis. Een andere optie is daarom om te kiezen voor een andere aanbieder van Email, er zijn verschillende bedrijven waar je dat gratis bij kunt regelen. Dat heeft als voordeel dat jouw adres altijd hetzelfde blijft, maar als nadeel dat je vaak ook te maken krijgt met veel phishing en spam mailtjes.

Maak jouw eigen adres

Is er dan geen goed alternatief? Jazeker, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Email adres aan te maken via Trans IP op jouw.email. Dat heeft verschillende voordelen:

  • je kunt helemaal zelf het mailadres samenstellen
  • je krijgt er automatisch een uniek webadres bij
  • je krijgt heel veel opslagruimte
  • je kunt het combineren met jouw favoriete app voor Email
  • je krijgt geen advertenties in je inbox
  • je mail wordt beschermd tegen spam en virussen
  • alle berichten worden veilig verstuurd en ontvangen

Dat betekent dat dit dus een zeer goed alternatief is voor de mogelijkheden die we hierboven noemden. Je kunt hiermee altijd hetzelfde adres houden, zonder dat je meteen last hebt van heel veel spam. Natuurlijk is dit niet gratis, maar de kosten die door Trans IP gerekend worden zijn zeer bescheiden. Wil jij graag een persoonlijk Email adres dat helemaal bij jou past en van jou blijft? Dan is dit dus een uitstekende optie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn