Een robot stofzuiger zal voor een schone vloer zorgen

Er zijn er niet veel die dol zijn op stofzuigen. Eigenlijk moet dit een paar keer in de week als u uw huis echt stofvrij wilt houden. Mensen met een allergie of lage weerstand zullen het liefste dagelijks willen stofzuigen. Maar daar is geen beginnen aan. Zoekt u naar iemand die dit werk zou kunnen doen? Dan zoekt u wellicht wel naar een robot stofzuiger. Een kleine platte schijf dat zonder al te veel geluid volautomatisch de vloer schoonhoudt. En dat is waar onze robot stofzuiger om de hoek komt kijken. Kijk maar eens op de site van Blaupunkt Robotics: shop.blaupunktrobotics.eu. U vindt er een luxe robot stofzuiger die iedere dag uw vloer stofvrij kan houden! Nadat u het hebt geïnstalleerd zult u er nauwelijks omkijken naar hebben. U kunt het namelijk zelfs zo programmeren dat het zich vanzelf oplaadt bij zijn oplaadpunt. Natuurlijk moet u de robot stofzuiger weleens legen maar dat is een koud kunstje want u hoeft het enkel boven de prullenbak of de container te houden en het is weer volledig klaar voor gebruik. Heeft uw huis meerdere verdiepingen? Dan verplaatst u de lichtgewicht robot stofzuiger naar een andere etage als het zijn werk op de begane grond heeft gedaan. Toegegeven, trappen en hoge obstakels zult u toch echt zelf moeten stofzuigen, tenzij u de robot stofzuiger op iedere trede zet. Het zal er namelijk niet vanaf vallen: het bevat gevoelige sensoren die dergelijke gevaren opmerkt. En anders kunt u bijvoorbeeld een kruimeldief gebruiken voor traptreden en randen.

Wie wil er nou niet een robot stofzuiger?

De robot stofzuiger kan de reguliere stofzuiger compleet vervangen. Het kent een enorme zuigkracht voor een dergelijk klein apparaat.

  • De robot stofzuiger kan afgesteld worden met de “touchknoppen” op het apparaat maar ook van afstand met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening.
  • Het is een erg stille machine want het produceert nooit meer dan 60 Decibel aan geluid.
  • En het kan zijn werk doen terwijl u boodschappen doet of zelfs een hele dag werkt. Kom thuis en adem in een geheel stofvrije omgeving!
  • De batterij van een robot stofzuiger gaat tussen de 100 en de 120 minuten mee. Zoals we al eerder aangaven zal het zich altijd op tijd geheel uit eigen beweging weer opladen.

Een dergelijk product hoeft helemaal niet duur te zijn. U koopt het via onze webwinkel in een aantal simpele stappen tegen een zeer aantrekkelijke prijs waarbij de verzendkosten op onze rekening komen. Wist u trouwens dat de robot stofzuiger slechts 95 millimeter hoog is en daardoor onder de kasten, bedden en banken kan zuigen? U hoeft niet langer door de knieën en met de stofzuigerslang allerlei lastige manoeuvres uit te halen want de robot zal deze taak van u overnemen. Speel een spel met uw gezin, kijk naar een film of lees eindelijk dat ene boek eens uit. Dankzij dit product is er een grote huishoudelijke taak die u niet langer hoeft uit te voeren!

Voor mensen met een allergie is deze technologie enorm waardevol

Dit product heeft de toekomst, zoveel is wel duidelijk. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,7 mag u er wel vanuit gaan dat we ook u snel van dienst kunnen zijn. Wellicht wilt u ook wel een beoordeling achterlaten. Hebt u nog enkele vragen over onze service of over dit product? Klim dan vooral in de pen en schrijf ons een mail. Ook telefonisch staan we voor u klaar. Wist u trouwens dat u niet 14 maar 30 dagen retourrecht krijgt? Bevalt het niet, dan krijgt u uw geld terug!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn