Een e sigaret online kopen is makkelijker dan je denkt

E-smoker of E-sigaret online kopen ?

Waarom een e sigaret online kopen? Het roken van een tabakssigaret in de maatschappij van vandaag de dag is geen pretje. Uiteraard is een dergelijke sigaret ongezond, maar met de nodige dosis zelf-deceptie kun je dat redelijk goed wegstoppen. Wat vervolgens overblijft, is een genotsgevoel dat elke keer weer terugkomt als je een sigaret opsteekt. Als de mensen om je heen er geen enkele moeite mee hadden dat jij rookt, dan was er weinig om mensen te laten stoppen. De eigen gezondheid is uiteraard een factor, maar de directe gevolgen ontstaan pas in de toekomst en het is maar de vraag of die gevolgen ook echt zullen ontstaan. Die onzekerheidsfactor in combinatie met de aftand in de tijd, maakt dat men een verslaving prima in stand kan houden. Als je wist dat je over 2 weken zou sterven als je blijft roken, dan is de kans enorm groot dat je meteen stopt. Maar als je enkel weet dat je over 50 jaar eventueel zou kunnen sterven aan longkanker, dan is dat niet voldoende om je verslaving opeens te beheersen. Wat echter in het heden voor elke roker tegenwoordig wel heel erg vervelend is, dat is het negatieve sigma dat tegenwoordig verbonden is aan roken en rokers. Je mag nergens meer binnen roken, je moet altijd een speciaal plekje opzoeken, de sigaretten zijn enorm duur en mensen om je heen waarderen het simpelweg niet dat je rookt. Enkel en alleen als je je omringt met mederokers zal je nog iets van dat vroegere genotsgevoel ervaren. Maar tegenwoordig is roken al snel gelinkt aan het idee dat je ergens in de regen staat te verkleumen, terwijl je nog iets van genot uit de sigaret probeert te halen. Kies daarom liever voor een e sigaret. Deze verschaft je nog altijd een bepaalde vorm van genot, maar de e sigaret heeft (nog) niet te lijden onder een negatief stigma. Een e sigaret is ook aanzienlijk minder ongezond, dus ook zonder negatieve stigma’s is het gewoon een goed idee om een e sigaret online te kopen. Daarmee kun je nog altijd genieten van het genot, je belast je gezondheid minder en je zult minder te maken krijgen met die afkeurende blikken in je sociale omgeving. Al met al is het kiezen voor een e sigaret als roker een zeer goed idee. Als je dan toch moet roken en als je niet wenst of kunt stoppen, stap dan over op een e sigaret. Het feit dat je de e sigaret online kunt kopen is natuurlijk ook zeer prettig om te weten

Waar kan ik een e sigaret online kopen?

Mocht je een e sigaret online willen kopen, dan kun je terecht op de website van e-smokershop.nl. Deze site bestaat sinds 2011 en is dus al 7 jaar een betrouwbare leverancier voor veel mensen wat betreft e sigaretten en benodigdheden. Want je hebt natuurlijk meer nodig dan alleen de e sigaret. Je wilt ook iets kunnen roken en dus heb je e liquids nodig. Ook deze kun je online bestellen via e-smokershop.nl. Dus of je nou een e sigaret online wilt kopen of een e liquid, het is allemaal mogelijk via e-smokershop.nl. Verder kun je bij de e-smokershop.nl ook terecht voor:

  • Boxmods
  • Clearomizers
  • Coils

Het gemak van online winkelen

Het fijne aan een e sigaret online kopen is dat je niet de hort op hoeft. Je kunt gewoon thuis blijven en via een apparaat met een internetverbinding de site bezoeken. Daar kun je dan meteen een e sigaret online bestellen. Dat maakt elektronisch roken wel zo comfortabel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn