De beste apparatentester koop je bij Meetwinkel

Ben je op zoek naar een apparatentester? Zoek dan niet langer, want bij Meetwinkel hebben ze zeer waarschijnlijk waar je naar op zoek bent. Deze webwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment apparatentesters en daarnaast veel andere meetapparatuur van gerenommeerde merken zoals Nieaf-Smitt, Gossen Metrawatt, Flir, Metrel, Fluke, Kyoritsu, Sonel, Testo en Uni-T. Een apparatentester kan worden gebruikt voor het testen van allerhande apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een apparatentester die de veiligheid, efficiëntie en effectiviteit van zonnepanelen test. Zonnepanelen zijn een relatief nieuwe ontwikkeling. Aangezien we als mensheid toe moeten naar duurzamere manieren van stroom produceren zijn zonnepanelen enorm in opkomst. Daar komt de ontwikkeling van richtlijnen bij kijken, die bepaalde aspecten van die zonnepanelen kwalificeren. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en de opbrengst van de panelen. Met behulp van een apparatentester kun je dit soort aspecten meten. Ze zijn aangepast op internationaal erkende richtlijnen.

Schaf een apparatentester en cursus in één aan

Een bijkomend voordeel van Meetwinkel is dat ze in sommige gevallen korting geven op een apparatentester, als je deze aanschaft in combinatie met een cursus. Niet elke apparatentester is even toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Soms gaat het om hele specialistische metingen. Een instructie hoe met de apparatentester te werken is dan geen overbodige luxe. Tijdens zo’n cursus leer je alle ins en outs van de tester. Ook als je de basis al snapt, zal je altijd nieuwe functies ontdekken waar je nog geen weet van had. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan snel op de website van Meetwinkel: https://meetwinkel.nl/categorie/apparatentesters_nen_3140.html. Nog even wat meer over de apparatentester voor zonnepanelen. De Nieaf-Smitt EazyPV Kit is een hele handige alles-in-één tester voor zonnepanelen. Normaal gesproken had je voor allerlei aspecten andere meetapparatuur nodig. In dit apparaat wordt alles gecombineerd. Wat kan de Nieaf-Smitt EazyPV Kit allemaal?

  • Visuele controle: aansluiting bedrading
  • Isolatieweerstand meeting (Riso)
  • Aardleidingweerstand meting (Rpe)
  • Open klemspanning (Uoc)
  • Kortsluitstroom (Isc)
  • Zonnestraling (Irradiance)
  • Positionering van de panelen

Andere testapparatuur van Meetwinkel

Natuurlijk is deze tester slechts één van de vele meetapparatuur die Meetwinkel aanbiedt. Ook voor allerlei andere zaken zijn er testers op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een aardlekschakelaartester. Deze tester is geschikt voor aardlekschakelaars type A, AC, S en F. En meet onder andere de aanraakspanning, uitschakeltijd en uitschakelstroom. De tester geeft alle informatie over de volgende waardes: 10 mA, 30 mA, 100 mA, 300 mA en 500 mA. Een andere apparatentester is de ohmmeter, deze test de elektrische weerstand van een elektrische component of andere stof. Of een isolatiemeter: dat is vrijwel hetzelfde apparaat, maar dan wordt de weerstand gemeten in het mega ohm bereik. De isolatiemeter staat ook wel bekend als megger, maar dit is een eigennaam: een merknaam van de fabrikant, die deze meters ontwikkelt. Nog een topper uit het assortiment van Meetwinkel is de Fluke 805 Trillingsmeter, waarmee je roterende apparatuur op een betrouwbare manier kunt meten. Dit is van belang voor grote installaties en machines in fabrieken. De meetwaarden worden lange tijd bewaard en tegen elkaar afgezet, zodat je in één oogopslag trends kunt signaleren en tijdig kunt ingrijpen als er reparaties nodig zijn. Je snapt het al, ongeacht welk apparaat je wilt testen: Meetwinkel heeft wat je nodig hebt. Alle apparatuur is zo handzaam en gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen. De meeste meetapparatuur werkt op handzame AA- of AAA-batterijen. Via de website van Meetwinkel kun je bovendien veel achtergrondinformatie en handleidingen vinden. Daarnaast hebben ze een eigen YouTube kanaal met instructievideo’s. Kom je er toch nog niet uit? Vraag dan advies bij de klantenservice of meld je aan voor één van de cursussen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn