Bedrijfsuitjes in Brabant boekt u bij ons

rocks-n-rivers - Bedrijfsuitjes brabant

Bent u verantwoordelijk voor de bedrijfsuitjes? Is Brabant de provincie waarin u woont en bent u daarom op zoek naar leuke, energieke en originele bedrijfsuitjes in Brabant? Kijkt u dan snel op onze website: rocks-n-rivers.nl. Want bedrijfsuitjes in Brabant organiseren is voor ons gesneden koek. U vindt ons bedrijf in Tilburg. Hebt u vragen en wilt u daarom langskomen? Dan bent u van harte welkom. Wij denken namelijk graag met u mee. Afhankelijk van de grootte van uw groep maar ook de conditie kunnen we samen met u een leuk dagprogramma bedenken. We hebben een aantal vaste locaties waar u bedrijfsuitjes in Brabant kunt houden. Namelijk in:

  • Goirle
  • Hilvarenbeek
  • Beeksche bergen

Zo verzorgen we reizen naar Beeksche bergen maar kunt u ook in onze prachtige boerderij in Goirle klimmen en andere avonturen beleven. Maar we kunnen onze locaties aanpassen. Sterker nog: we komen graag naar u toe als u liever bij u in de buurt uw bedrijfsuitjes in Brabant wilt houden. Geeft u daarom vandaag nog uw wensen aan ons door want we puzzelen graag met u mee. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en u kunt uiteraard een e-mail sturen met al uw wensen en ideeën.

We bieden een keur aan bedrijfsuitjes in Brabant

Velen zijn u al voorgegaan en hebben in het verleden hun bedrijfsuitjes in Brabant bij Rocks ’n Rivers geboekt. Wellicht wilt u nadien net als hen een cijfer geven over onze service. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,5. We willen onze bedrijfsuitjes in Brabant blijven verbeteren dus als u opbouwende kritiek hebt dan horen we dit graag van u. Tijdens de bedrijfsuitjes in Brabant staat plezier hoog in het vaandel. U hoeft even een dagje niet te werken dus u zult uw collega’s op een andere manier leren kennen. Misschien wilt u als werkgever dat uw werknemers beter leren samenwerken. Ook voor dergelijke teambuilding uitjes bent u bij ons aan het juiste adres. Zo is er voor ieder wat wils. Leer samen te werken door bijvoorbeeld een survivaltocht in de Ardennen te organiseren. Maar wilt u liever genieten van de mooie natuur? Kies er dan voor om uw bedrijfsuitjes in Brabant te houden. Deze bosrijke provincie biedt een keur aan mogelijkheden. Klimmen, survivallen, kajakken en nadien genieten van een welverdiende barbecue, klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan moet u echt even op onze website kijken. Niet alleen kunt u hier bedrijfsuitjes in Brabant plannen, ook scholen zijn bij ons van harte welkom. Een leuke survivaltocht voor een klas kan wonderen doen voor de samenwerking en algehele cohesie binnen de groep.

Wilt u liever een ander uitje organiseren? Bij ons kan het allemaal

Naast uitjes voor bedrijven en scholen kunnen we ook op maat diverse feesten organiseren voor particulieren. Er zijn diverse voorbeelden te bedenken zoals een vrijgezellenfeest, een familiedag of een verjaardag. Bekijkt u de diverse foto’s op de website of bekijk onze bedrijfsfilm waarin we u van alles uitleggen over de mogelijkheden. Wij zijn een milieubewuste en maatschappelijk betrokken bedrijf dat op alle mogelijke manieren uw dag wil opvrolijken. Geef het eens een kans en laat uw bedrijfsuitje door ons team verzorgen. We vermoeden dat u deze dag niet zo snel zult vergeten. U leert uw collega’s op een heel andere manier kennen. Misschien verandert een bepaalde mening positief en ontstaat er een vriendschap of misschien zelfs wel een relatie. U zult in ieder geval een gezellige en leuke dag hebben. Vergeet u niet om ons te volgen via Facebook, Twitter en/of YouTube?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn