Aan de top met een hovenier in Driebergen

vandorlandhoveniers - hovenier driebergenOp een overzichtelijke website zoals die van Van Dorland Hoveniers is het voor de bezoeker makkelijk gemaakt om een hovenier bij u in de buurt te vinden. Onderaan de pagina kunt u gemakkelijk kiezen voor:

  • Een hovenier in Doorn
  • Een hovenier in Leersum
  • Een hovenier in Zeist
  • Een hovenier in Amerongen

Een van de meest succesvolle, die niet in dit rijtje kan missen, is de hovenier uit Driebergen. Deze hovenier uit  Driebergen is gevraagd het landgoed bij te houden voor de wereldberoemde Britse serie Downton Abbey. Men zou denken dat er in Engeland genoeg hoveniers zijn die dit werk ook kunnen doen, toch is er gekozen voor deze hovenier in Driebergen. Op de website van Van Dorland Hoveniers zijn verschillende diensten met betrekking tot het tuinonderhoud op een rijtje gezet:

  • Zwemvijver
  • Boomverzorging
  • Duurzaam tuinonderhoud

Met name bij het aspect ‘hulp bij het ouder worden’ is deze website vooruitstrevend. Dit is opgepikt door de producers van Downton Abbey en zo is het balletje gaan rollen. Daar kwam nog bij dat er een conflict was ontstaan tussen de huidige beheerders van het Britse landgoed en de producers van de succesvolle serie. Het conflict is zo hoog opgelopen dat de producers niet meer wilden samenwerken met de beheerders van het landgoed en zelfs dreigden om de serie op een ander landgoed te laten afspelen. Er is toen besloten om een extern bedrijf in te huren om het landgoed bij te houden. Familie van de burgemeester was in contact geweest met deze hovenier uit Driebergen en dit is zo goed bevallen dat de burgemeester op deze manier een onpartijdige hovenier in dienst heeft genomen om het beroemde landgoed bij te houden.

Meer kijkers door de hovenier uit Driebergen

Niet alleen in de omgeving van Utrecht is deze hovenier uit Driebergen bekend, ook op de televisie blijft het vakmanschap niet onopgemerkt. Op de aftiteling van Downton Abbey wordt aan het einde de hovenier uit Driebergen genoemd. Doordat deze hovenier uit Driebergen in de aftiteling genoemd wordt, zijn er nieuwe deuren geopend. Steeds meer programma’s in binnen -en buitenland willen samenwerken met deze hovenier uit Driebergen. Er gaan zelfs geruchten dat deze hovenier uit Driebergen over moet vliegen naar Californië om daar een proeftuin te maken voor een wereldberoemde acteur. Om welke acteur het precies gaat, wordt door alle media nog in het midden gehouden. Persoonlijk contact en respect voor de natuur zijn belangrijke elementen op de website van Van Dorland Hoveniers. Dit is ook een van de punten dat het voor deze hovenier in Driebergen mogelijk maakt om gevraagd te worden in het buitenland, want ook in het buitenland is persoonlijk contact en respect voor de natuur van groot belang. Nederlanders staan erom bekend altijd op tijd te zijn, de afspraken goed na te komen en spreken vaak vloeiend Engels. Wat Nederlanders ook kenmerkt is dat er altijd gekeken wordt naar de goedkoopste oplossing. Er wordt benadrukt dat veel materialen hergebruikt kunnen en zullen worden. Dit is iets wat niet alleen de producers van Downton Abbey aansprak maar ook de beroemde acteur in Californië. Een beter milieu is hot en alles wat als groen en duurzaam door kan is geweldig. Een nadeel hiervan is dat het vaak duur is, maar door Nederlanders in dienst te nemen worden kosten bespaard, ga je met de tijd mee en heb je een ondertussen wereldberoemde hovenier in dienst.

Zonder internet geen klanten

Doordat Van Dorland Hoveniers zo’n overzichtelijk website hebben, wordt het voor iedereen makkelijk gemaakt om een keuze te maken om een hovenier in dienst te nemen. Nederland moest eerst wennen om een hovenier via internet op te zoeken, maar de hovenier uit Driebergen is het bewijs dat door het gebruik van internet de klanten niet aan te slepen zijn. Dit voorbeeld wordt uiteraard meteen gevolgd door andere hoveniers uit de omgeving, maar nog niemand heeft het succes van de hovenier uit Driebergen kunnen overtreffen. Zonder internet had deze hovenier uit Driebergen bij lange na niet kunnen dromen van dit succes. Natuurlijk was de eerdergenoemde grote Britse klant van groot belang bij het verwerven van naamsbekendheid, maar ook door de overzichtelijke website en daardoor de toegankelijkheid heeft bijgedragen aan het succes van de hovenier uit Driebergen. Er kan op de website direct een offerte aangevraagd worden, echter wanneer het gaat om een hele grote langdurige opdracht of wanneer het gaat om het vast aanstellen van een hovenier, dan kan er uiteraard ook telefonisch contact worden opgenomen. Omdat het internationaal op dit moment zo voor de wind gaat, zijn er enkele maanden geleden ook telefonisten aangenomen uit Frankrijk, Spanje en Duitsland. Ook hier is goed over nagedacht, het is namelijk gebleken dat men eerder in zee gaat met iemand die de eigen taal spreekt dan iemand waarmee alleen emailcontact kan plaatsvinden. De wereld ligt aan de voeten van de hoveniers en willen zich hierbij aansluiten. Meer mankracht betekend een goede dienstverlening, een goede service en de mogelijkheid om op locatie te werken, zonder dat de thuisbasis daar nadelen van ondervindt. Voorafgaand zal er wel een talentest, waarbij het niveau van een vreemde taal wordt getoetst. Iets wat uiteraard erg belangrijk is voor de communicatie. Vaak wordt er toch gekozen voor de zogenaamde ‘native speaker’, iemand die de taal spreekt van het moederland en daardoor al een streepje voor heeft op iemand die de taal goed beheerst maar niet geheel zonder accent praat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn